Op zoek naar een origineel cadeautje? Wij hebben diverse hangers, kaarsen, vaasjes, sieraden en Zeeuwse producten en cadeaumanden, eigenlijk teveel om op te noemen! Komt u gewoon eens kijken in onze winkel.

Maldita! Sieraden

'Hand Crafted Art from The Philippines'

Maldita staat voor modebewust, trendy, eigenzinnig en een pittig karakter. De handgemaakte artikelen zoals, kettingen, oorhangers en tasjes hebben van nature deze uitstraling. De meest gebruikte materialen zijn bamboe, kokosnoot en schelpen. Maldita steunt met haar producten de mensen van het eiland Cebu, de Filipijnen.

Paua-halskettingen en armbanden

De Paua is een schelp die voorkomt in tropische zeeën. De schelp komt voor in Nieuw-Zeeland maar ook in de Filippijnen. De schelpen hebben diverse kleuren in zich, zoals blauw, groen en paars. De sieraden zijn geliefd omdat ze passen bij heel veel kleding.

Trendy Capiz armbanden

Capiz schelpen worden gebruikt in verschillende sieraden. Aan de Capiz schelpen kan makkelijk een leuke kleur gegeven worden. Van nature zijn ze wit, maar in de Filippijnen wordt er een vrolijk kleurtje aan gegeven, zoals blauw, roze en paars.

Zoetwaterparel halskettingen

De zoetwaterparel word gekweekt en op grote en kleur geselecteerd. De zoetwaterparels worden met de hand geregen en geknoopt.  

Door wie wordt het ontworpen?

Wij hebben een persoonlijke band met de ontwerpers van de sieraden. Het zijn familie en goede vrienden. Doordat wij weten hoe en door wie de sieraden gemaakt worden kunnen wij er volledig achter staan. Zo sluiten wij kinderarbeid en slechte werkomstandigheden uit. Enkele sieraden maken wij ook zelf. Indien nodig kunnen wij het sieraad naar uw comfort aanpassen door bijvoorbeeld de lengte aan te passen.

Melvin en Leizel van Keulen
Meulpad 11
4371 MZ
Koudekerke
06-38288450
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Onderstaande zijn enkele sieraden uit ons veelzijdig assortiment beschreven. Voor een uitgebreide inzage in het assortiment nodigen wij u uit in de winkel.

Like en volg ons!

 

 

U vindt ons:

Middelburgsestraat 28
4371 ES Koudekerke (Plattegrond)
0118-551746
IBAN NL 40 RABO 0171205693

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag:
   9.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag:
   9.00 tot 16.00 uur. 
Zondag en maandag:
   gesloten. 

Bekijk ook onze facebookpagina!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bloemist voor Fleurop

 

 

 

Wij werken samen met

 

Logo eigenstijl uitvaart

 

 

Freesia Bloemkado | Alle rechten voorbehouden | Privacy | Website: Elloro